lunatyk foty rewelacyjne...bardzo mi sie podobają...
załuje, ze nie mogłem byc... cholera...
lunatyk19 napisał(a):Cześć,
Uff udało się przedrzeć przez te lasy, łąki, góry i doliny i dojechać do domu. Chodź końcówka była naprawdę męcząca.
Wyjazd jak dla mnie rewelacja. Świetni ludzie idealna atmosfera, bez większych skandaliSzkoda tylko że tak krótko
Bardzo mi się podobało i mam nadzieję że to powtórzymy w składzie tym samym + brakujący członkowie
Nawet udało mi się wywołać już jedno foto po powrocie do domu (wydaje mi się że najlepsze zdjęcie jakie zrobiłem podczas tego wyjazdu)
Szabelka napisał(a):lunatyk19 napisał(a):Cześć,
Uff udało się przedrzeć przez te lasy, łąki, góry i doliny i dojechać do domu. Chodź końcówka była naprawdę męcząca.
Wyjazd jak dla mnie rewelacja. Świetni ludzie idealna atmosfera, bez większych skandaliSzkoda tylko że tak krótko
Bardzo mi się podobało i mam nadzieję że to powtórzymy w składzie tym samym + brakujący członkowie
Nawet udało mi się wywołać już jedno foto po powrocie do domu (wydaje mi się że najlepsze zdjęcie jakie zrobiłem podczas tego wyjazdu)
Zdjęcie jest rewelacyjne![]()
andzia napisał(a):Proszę Państwa
Kto chce zdiatka niech poda mi meila.na gg nr w kontaktach.Dziekuje.
A tak wogole dziekuje za mila zabawe i towarzystwo.
Oby wiecej takich wypadowznowu bedzie okazja do wypicia
Prawda Myski

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość